Koppenol Automatisering in Hellevoetsluis

ESET Mobile en Cybersecurity

koop software bij Koppenol Automatisering

ESET Mobile en Cybersecurity

Koppenol Automatisering, Platinum Partner 2016

Snelle, krachtige antivirussoftware van ESET. Houd uw systeem gezond met de geavanceerde NOD32-technologie van deze software.

ESET Mobile Security

ESET Mobile Security

Belangrijkste kenmerken:

Bescherming tegen bedreigingen – Alle programma's, bestanden, mappen en SD-geheugenkaarten worden voortdurend gescand op nieuwe bedreigingen, met inbegrip van verborgen bestanden en processen.

SMS/MMS anti-spam – Definieer betrouwbare contacten via een aanpasbare black- of whitelist, of blokkeer simpelweg berichten van onbekende nummers.

Oproepen blokkeren – Blokkeer ongewenste oproepen in inkomende en uitgaande richting. Dit is een krachtig hulpmiddel geschikt voor ouders om de telefoonrekeningen van hun kinderen in de hand te houden.

Security audit met ingebouwd taakbeheer – Blijf op de hoogte van alle vitale functies van de telefoon, waaronder de levensduur van de batterij, vrije schijfruimte, lopende processen, Bluetooth en de zichtbaarheid van het apparaat. Onderneem ter plaatse actie om uw risico te verminderen.

Geavanceerd anti-diefstalsysteem:
Meerdere lagen van bescherming die u in staat stellen om de controle over de opgeslagen gegevens te behouden, zelfs wanneer u het apparaat verliest of de computer wordt gestolen.

SIM-matching – Wanneer er een niet-toegestane SIM-kaart wordt ingebracht, wordt u of uw vertrouwde contactpersoon automatisch op de hoogte gesteld door middel van een tekstbericht dat het IMSI en telefoonnummer bevat, zodat u de daders kunt vinden.

Op afstand vergrendelen – Vergrendelt uw telefoon op afstand om onbevoegde toegang tot uw gegevens te voorkomen.

GPS-lokalisatie – Zoek uw verloren of gestolen telefoon met behulp van een extern commando (alleen voor Android OS).

Wissen op afstand – Als laatste voorbeeld van het beschermen van uw privacy, kunt u alle opgeslagen gegevens op afstand verwijderen met behulp van een SMS-commando. Hiermee wist u alle contacten, berichten en geheugenkaarten.

ESET Cybersecurity voor Mac

ESET Cybersecurity voor Mac

Belangrijkste eigenschappen ESET Cybersecurity:
ESET Cybersecurity maakt gebruik van geavanceerde ThreatSense® heuristische technologie om het hoogste beschermingsniveau te kunnen bieden tegen een breed scala van bekende cross-platform maar evengoed nog niet ontdekte bedreigingen.

Effectieve detectie – Voegt een extra beveiligingslaag toe. Blokkeert pogingen om uw Mac te infecteren of om persoonlijke gegevens online te stelen. Detecteert en verwijdert bedreigingen in USB, verwisselbare media en in e-mailbijlagen.

Proactieve beveiliging – Beveiligt proactief tegen opkomende virussen, spyware en kwaadaardige websites. Voorkomt het via uw Mac verspreiden van virussen naar andere computers en applicaties die u dagelijks gebruikt.

Ontworpen voor Mac – ESET Cybersecurity beveiligt u online zonder vertraging van uw systeem. Met het lage geheugengebruik en de minimale meldingen zal het programma de prestaties van uw Mac niet in de weg staan.

Wat zijn de voordelen van ESET Cybersecurity?

ESET Cybersecurity voor Mac is de meest effectieve beveiliging op de markt die alle vormen van bedreiging aanpakt, inclusief de bedreigingen die zijn gericht op gebruikers die BootCamp, Parallels Desktop, of VMWare Fusion gebruiken. Vertrouw op de toonaangevende oplossing voor hardnekkige cybercrime-aanvallen op uw Mac.

Beveiliging van alle platforms – ESET Cybersecurity beveiligt Mac-gebruikers tegen Windows-bedreigingen die uw Windows-systemen op uw thuisnetwerk zouden kunnen aantasten.

Eset downloads- en bestelpagina kunt u hier raadplegen.

Geavanceerde scan-instellingen – De geavanceerde scanfunctie heeft maatwerkinstellingen voor variabele scandiepte, bestandsgrootte, time-out voor gescande objecten evenals voor de omvang van gescande archiefbestanden.

Grondige beveiliging – ESET Cybersecurity is niet alleen snel, maar scant “alles, altijd, elke keer weer” en slaat absoluut niets over.

 

 

 

 

Copyright © 2017 - Koppenol Automatisering, Pascalweg 18, 3225 LE Hellevoetsluis  |  Algemene Voorwaarden  |  Klachtenregeling  |  Privacyverklaring