koop software bij Koppenol Automatisering

Hardware, software, back-ups en netwerken

koop software bij Koppenol Automatisering

Hardware, software, back-ups en netwerken

Koppenol Automatisering voert alle voorkomende werkzaamheden aan uw computer uit. We leveren en installeren hardware, we installeren software en voeren updates uit. Daarnaast helpen we u met het maken van back-ups en het opzetten van een kantoor- of thuisnetwerk.

Aanschaf van nieuwe hardware of software

Denkt u na over de aanschaf van een nieuwe computer, of zoekt u de juiste softwareprogramma’s voor uw doeleinden? Koppenol Automatisering in Hellevoetsluis helpt u graag verder. We geven advies, en verzorgen desgewenst de installatie voor u.

Is uw bestaande computer nog in orde, maar wilt u deze upgraden met bijvoorbeeld een betere videokaart of meer geheugen? Ook dan verzorgen wij voor u de installatie. Kom langs in de winkel, of vraag een offerte aan.

Naast nieuwe computers, levert Koppenol Automatiserin goede gebruikte computers en notebooks. Weten welke computers we op dit moment aanbieden? Neem contact op.

Online back-ups

Nooit meer bestanden verliezen
Voorkom verlies van uw belangrijke bedrijfsdata. Wij bieden samen met KeepItSafe een veilige en betrouwbare back-upoplossing waar u geen omkijken naar heeft. KeepItSafe is ISO-27001-gecertificeerd. Daarmee voldoen zij aan de hoogste veiligheidsnorm in de beveiliging van data.

Bent u een of meerdere bestanden kwijt? U heeft ze met KeepItSafe razendsnel weer terug. Veilig en betrouwbaar. Overtuig uzelf van de eenvoud.

Hoe werkt het?
Na installatie van de software wordt er door ons een back-upschema opgesteld. De software van KeepItSafe heeft speciale plug-ins voor Exchange (ook brick-level) en diverse databases. Zo kunt u gewoon doorwerken tijdens de back-up. Wij verzorgen voor u de installatie. Dan weet u zeker dat alles goed staat ingesteld.

Dagelijks wordt door KeepItSafe uw back-up gemonitord. Natuurlijk krijgt u via e-mail de back-upresultaten toegezonden.

De gegevens worden via een beveiligde SSL-verbinding naar onze server verzonden. Al uw data wordt op twee servers in verschillende datacenters opgeslagen. Deze datacenters zijn voorzien van noodstroomvoorziening, brandbeveiliging, airconditioning, 24/7-monitoring en fysieke beveiliging.

Onze tarieven
De prijs is afhankelijk van de grootte van uw back-up. Wij kunnen u daar uiteraard in adviseren. De tarieven zijn op basis van gecomprimeerde data bij KeepItSafe op de server.

PAKKETNAAM
 
OPSLAG
 
PRIJS PER MAAND
 
Voor PC:
PC Backup 10
PC Backup 20
PC Backup 30
PC Backup 50
PC Backup 75
 

10 GB
20 GB
30 GB
50 GB
75 GB
 

€ 7,95
€ 12,95
€ 18,95
€ 29,95
€ 41,95
 
Voor Server:
30 dagen demo

Express
Standard
Professional
Business
Enterprise
Enterprise Extra
Enterprise Large

20 GB
10 GB
20 GB
35 GB
50 GB
75 GB
100 GB
150 GB

Gratis
€ 9,95
€ 19,50
€ 29,95
€ 45,50
€ 67,50
€ 89,95
€ 131,75

Prijzen zijn per maand, exclusief btw.

Direct van start
Neem direct contact met ons op voor advies op maat en een gratis proefperiode van 30 dagen. Vul het contactformulier in of bel 0181-390777.

Eigen server in huis

De servers van Server-In-Huis draaien op de zeer zuinige Intel Atom processor. Op de servers is het Windows Home Server besturingssysteem geïnstalleerd, dat toegang geeft tot maximaal 10 client-computers. De standaard opslagcapaciteit van 2 x 500 GB is altijd uit te breiden met extra schijven. De Server-In-Huis heeft geen beeldscherm, toetsenbord en muis.

Server-In-Huis V3
Afmeting: 20(B) x 25(H) x 30(D)
Harde schijven: 4
Geheugen: 4 GB
Processor: Intel Atom 1,8 GHz
Operating System: Windows Home Server 2011 of Windows Server Essentials 2012
Stroomverbruik: 25-45 W

Wilt u een eigen server in huis?
 

Antivirus van ESET bij Koppenol Automatisering

Copyright © 2017 - Koppenol Automatisering, Pascalweg 18, 3225 LE Hellevoetsluis  |  Algemene Voorwaarden  |  Klachtenregeling  |  Privacyverklaring